Renault Trucks skal styrkes

- Aktiviteten i Renault Trucks her i landet skal opprettholdes og forsterkes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Det var Erik Engelien som uttalte dette på et pressemøte 7. januar. Engelien er toppsjef for virksomheten i både Volvo Trucks og Renault Trucks i Norge etter den omstruktureringen som nå skjer i Volvo Group. Denne omstruktureringen innebærer integrering av aktiviteten i Volvo Trucks og Renault Trucks i Norden og mange andre områder i Europa.

- Vi fikk Renault Trucks rett i fanget raskere enn vi strengt tatt ønsket ved konkursen i Oslo Truck Center, fortsetter Engelien. - Vi gjør vårt ytterste for å hjelpe Renault Trucks-kundene i Oslo-området og har tilsatt de første Renault-personene hos oss. Det tar selvsagt litt tid å få alle funksjoner på plass, men Renault Trucks-kundene var selvsagt velkomne hos os fra dag en.

Erik Engelien er toppsjef for virksomheten i både Volvo Trucks og Renault Trucks i Norge.

Engelien opplyser at aktivtetsnivået innenfor Renault Trucks skal opprettholdes på kort sikt og på litt lengre sikt økes. - 2012 ble et bra år for Renault Trucks her i landet med en betydelig økning fra året før, sier han. Han forteller videre at det etter hvert skal etableres et nytt nett for Renault Trucks i Norge.

Grått angir at aktivitetene i Volvo Trucks og Renault Trucks skal integreres i Norden og store deler av Sentral-Europa.

- Vil de nåværende Renault Trucks-forhandlerne være en del av et slikt nett?

- Det anser jeg som overveiende sannsynlig, men jeg må også legge til at vi foreløpig ikke har på plass avtaler med noen av dem.

LES OGSÅ:

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS