NY MASKIN: Fra overleveringen: Maskinansvarlig Rune Navestad (f.v.) i Park & Anlegg AS, servicemann Arne Christer Kallevik i Rosendal Maskin AS og maskinfører Mia Nybraaten i Park & Anlegg AS.

Første Doosan-dumper til Park & Anlegg

Park & Anlegg AS i Østfold fikk denne uken levert sin første Doosan rammestyrt dumper.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Maskinen som ble levert av forhandler Rosendal Maskin AS er en Doosan DA30 med ca. 30 tonn nyttelast.

Park & Anlegg AS er en del av Luva Gruppen, og entreprenøren har hovedkontor på Torp i Østfold. Siden etableringen i 1997 har Park & Anlegg bygd seg opp til å bli en av de virkelig store maskinentreprenørene i region Øst med ca. 220 ansatte.

- Vi gratulerer Park & Anlegg AS med ny Doosan DA30, og vi er meget fornøyd med at Park & Anlegg AS valgte oss som leverandør av dumper, sier Rosendal Maskin-selger Thor Arild Haga til AT.no.

Rosendal Maskin har hatt en oppsving i salget av de norskproduserte dumperne de siste årene, og salget toppet seg skikkelig med en kjempeavtale på 20 dumpere med BetonmastHæhre Anlegg nylig.

- Det er meget hyggelig at Park & Anlegg velger å handle sin sin første Doosan-dumper fra oss. Det som også er hyggelig, er at vi selger flere og flere dumpere, samt store gravere og hjullastere fra Doosan. Vi er veldig fornøyd med at maskinene får aksept i markedet, sier Haga.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS