KØ: Køen er som vanlig stor når Dyrsku'n åpner så også i år.

Anleggsområdet er utvidet med 2000 kvadratmeter

Dyrsku'n 2024 åpnet i dag klokken 9 i Seljord i Telemark.

I over 150 år har handels- og landbruksmessa, folkefesten og fesjået Dyrsku'n samlet mennesker fra flere deler av landet. De siste årene med 90.000 personer på plassen i løpet av messehelgen. Det hele startet i 1850-årene da det ble avholdt fesjå på en rekke steder i Telemark. I 1866 startet det som er dagens Dyrsku'n – det ble etablert av staten som et tiltak for å øke den nasjonale matforsyningen.

Utvidet plass

Det populære anleggsområdet er i år utvidet med to dekar (2000 m²). Dette gir plass til flere lastebiler, anleggsmaskiner, sagbruk, ved- og skogsmaskiner.

Kart over Dyrsku'n 2024.

– Vi er glade for at mange ønsker å være utstillere på Dyrsku’n, og de er tilfredse med at vi i år får plass til enda flere. På Dyrsku’n finner du et mangfoldig utvalg innen et bredt produktspekter, og anlegg og maskin er en viktig del av messa. Derfor er det særdeles gledelig at vi i år kan utvide dette området, sier salgs- og markedsleder Yvonne Eilefstjønn i Dyrsku'n Arrangement AS.

Anlegg og transport 

I år er det oppført 808 utstillere. Se oversikt her.

Fordelt etter kategorier, er "Anlegg og transport" den største – med 104 utstillere. Dette er åtte færre enn i 2023, men det blir likevel flere maskiner på plass med det økte arealet.

Nest største kategori, er Landbruk (99 stk.) og deretter følger Mat (96 stk.).

Er man i anleggsbransjen, er Seljord stedet å være denne helgen. I tillegg til å kjøpe maskin, kan man også kjøpe pølser, spekemat, vedovn, harv, se på fe og kjøre karusell.

Powered by Labrador CMS