NAVNEENDRING: Selskapet endrer navn fra Winsnes Maskin & Transport til Winsnes AS.

Endrer navn til Winsnes AS

UTVIDER: Navneendringen kommer som følge av at selskapet utfører flere tjenester enn det tidligere navnet Winsnes Maskin & Transport AS tilsier.

Publisert Sist oppdatert

Meldingen om at Winsnes Maskin & Transport AS endrer navn til Winsnes AS ble registrert i Brønnøysundregisteret 10.juli 2024.

DAGLIG LEDER: Gøran Fossmo er daglig leder i selskapet.

-Endringen skjer som følge av at vi har utvidet vårt tjenestespekter. Vår virksomhet favner langt mer enn maskin og transport. Men et godt innarbeidet firmanavn, heter bedriften nå Winsnes AS, sier daglig leder Gøran Fossmo.

Winsnes AS har hovedkontor i Støren i Midtre Gauldal og driver virksomhet innen Grunnarbeid, Næringsbygg, Transport, Infrastruktur, Drift og vedlikehold, Baneprosjekter, Landmåling, Pukk og grus, Massetak og deponier, Riving og miljøsanering.

Totalt har de 55 ansatte og omsatte for 259 millioner kr. i 2023.

Startet opp i 1970 

Det var Atle Winsnes som startet opp et enkeltmannsforetak i 1970, og i 1976 var selskapet vokst til å sysselsette 3-4 mann. I 1989 ble Winsnes Maskin & Transport endret til et aksjeselskap. Frem til 2014 holdt de til på Winsnes i Singsås. Våren 2014 flyttet de inn i ett nytt bygg på Støren med kontorer, verksted, vaskehall og lagringsplass. 

Winsnes AS innehar sentral godkjenning for ansvarsrett innen flere områder. I dag er det Atle sine sønner, Arne, Per Ivar og Åge som er innehavere av selskapet.

Powered by Labrador CMS