1000 ANSATTE: Heras er en kjempe innen områdesikring i Europa.

Gigantisk Garda-oppkjøp i Europa

Garda Group har kjøpt opp Heras som er en ledende leverandør innen områdesikring i Europa.

Publisert Sist oppdatert

Garda Group kjøper selskapet fra nåværende eiere Equistone Partners Europe, med forbehold om fullføring av alle regulatoriske godkjenninger.

Heras tilbyr komplette løsninger for områdesikring, og dekker alt fra design, produksjon og installasjon til vedlikehold. De har kontorer i åtte land, og er tilstede i mer enn 20 markeder. Kjøpet av Heras styrker og kompletterer Garda Group, og underbygger Gardas mål om å være den ledende leverandøren av 360° sikkerhetsløsninger i hele Europa.

Heras ble etablert i 1952 og har mer enn 1000 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oirschot i Nederland, og produksjonsanleggene er lokalisert i Nederland, Belgia, Frankrike og Tsjekkia.

- Vi er veldig glade for å ønske Heras og deres dyktige team velkommen til Garda Group. Heras er et veldrevet og innovativt selskap, og våre kunder vil dra stor nytte av de investeringene som nylig er gjort ved produksjonsanleggene i forhold til kapasitet, kvalitet og effektivitet. Heras deler også vårt fokus på bærekraft, og samarbeider med partnere gjennom hele verdikjeden for å redusere CO2-utslipp og implementere en mer sirkulær økonomi. Dette oppkjøpet gir oss ny ekspertise, et bredere produktspekter og moderne tekniske løsninger, samtidig som det styrker vår nordiske posisjon og utvider vår tilstedeværelse til nye land som Storbritannia, Benelux og Frankrike. I tillegg gir dette våre kunder i Tyskland tilgang til nye løsninger og konsepter innen fysisk sikring, ved siden av våre eksisterende tekniske sikkerhetsløsninger, sier CEO Jon Ola Stokke i Garda Group.

CEO i Heras, Emmanuel Rigaux, er også godt fornøyd med avtalen:

- Jeg er svært fornøyd med å se at Heras blir en del av Garda Group. Vi er en sterk match for Garda Group og deres porteføljeselskaper, både når det gjelder forretningsstrategi samt visjon og verdier. De er ledende på teknologi og har utviklet spennende konsepter innen mekanisk sikkerhet og service og ettermarked. I fremtiden vil vi dra nytte av hverandres ekspertise, produkter og geografiske rekkevidde, til stor fordel for våre ansatte og kunder, sier Emmanuel Rigaux.

Powered by Labrador CMS