VIS VARSOMHET: Statens vegvesen oppfordrer alle bilister til å vise varsomhet for asfaltarbeiderne som står i veien for at vi alle skal få en bedre vei å kjøre på. Foto: Bård Asle Nordbø / Statens vegvesen

Klart for asfalt på E8 i Tromsø

I kveld starter heftig asfaltering i Tromsø.

Publisert

Nå skal det nemlig startes asfaltarbeid ved flyplassen, på Tverrforbindelsen og i Tromsdalen de neste to ukene. Bilistene må beregne god tid, melder Statens vegvesen.

Her blir det ny asfalt

  • E8 Rundkjøringa ved flyplassen
  • E8 Tverrforbindelsen, både på østsida og vestsida
  • E8 Tromsdalen ved Hungeren og ved Kraftforsyninga

Statens vegvesen måtte utsette asfalteringen på flere strekninger på E8 mens Tromsøbrua var stengt. Nå går de i gang, og det vil påvirke trafikken denne og neste uke.

Asfalten legges på kveld og natt på ukedagene mellom klokka 19.00 og 06.30. Bilistene kan regne med venting og kø, og Statens vegvesen oppfordrer til å beregne ekstra kjøretid dersom det er noe du skal rekke, skriver Statens vegvesen.

Arbeidet er planlagt å starte opp torsdag 22. august om kvelden, og være ferdig i løpet av måneden. For å få god kvalitet på den nye asfalten, kan asfalteringen blir utsatt dersom det blir regnvær.

Ta hensyn til de som jobber på veien

Det er entreprenøren Peab Asfalt AS som legger asfalten på E8 på oppdrag fra Statens vegvesen.

– Vær oppmerksom og vis hensyn til trafikkdirigenter og de som jobber med å legge asfalt, de gjør en viktig jobb for oss alle, sier byggeleder Ådne Femsteinevik i Statens vegvesen.

Powered by Labrador CMS