FLOTT ANLEGG: 1750 kvadratmeter står og venter på ansatte og kunder i det nye anlegget i Gjøvik.

Nytt anlegg i Gjøvik åpnes

Onsdag 21. august inviterer Eiksenteret Gjøvik til åpning av splitter nytt anlegg.

Publisert

Eiksenteret på Gjøvik har flyttet inn i Amsrudbakken 3, 2827 Hunndalen, i et splitter nytt lokale. Senteret er på 1750 m2, og står klart etter betydelige investeringer i både bygg og tomt.

BERØMMER DE ANSATTE: Daglig leder Bjørn Hansen på Eiksenteret i Gjøvik berømmer de ansatte og den ekstra innsatsen de har lagt ned i flytteprosessen.

– Vi har sett frem til denne dagen lenge. Det nye senteret gir oss ikke bare mer plass, men også bedre fasiliteter som vil komme våre kunder til gode. Med et topp moderne verksted på hele 730 kvadratmeter, med traverskran og alt av spesialverktøy, kan vi nå tilby en service som er mer effektiv og tilpasset bøndenes behov. Dette er en stor milepæl for oss og for bønder i området, sier daglig leder Bjørn Hansen.

Butikk- og utstillingshallen er 400 kvadratmeter. Et stort delelager på 200 kvadratmeter gir Eiksenteret Gjøvik muligheten til å ha et større utvalg av varer og deler på lager enn tidligere. Dette gir kortere ventetid og bedre tilbud til kundene. Med større plass til både maskiner, utstyr og deler, kan Eiksenteret nå tilby en bredere produktportefølje og øyeblikkelig tilgang til viktige komponenter.

– Jeg er imponert over satsingen på Gjøvik og den innsatsen som er lagt ned for å realisere dette nye senteret. Med de nye fasilitetene kan vi tilby et enda bedre tilbud til bøndene i området. Dette styrker hele kjeden og våre kunders muligheter til å få rask og effektiv service, sier adm. direktør i Eikmaskin AS Trond Randbo Kjempekjenn.

Det nye senteret drar også fordel av samarbeidet mellom Eiksenteret i Gjøvik og Sarpsborg. Dette gjør det mulig å ha et større varelager.

– Jeg vil rette en stor takk til alle ansatte og familie som har bidratt med en eksepsjonell innsats for å få senteret opp og stå. Dette har vært et felles løft, og det er utrolig givende å se resultatet av arbeidet vårt, avslutter Hansen.

Powered by Labrador CMS