NYANSATT: Mikkel Lindquist er ansatt som salgssjef for MAN lastebiler i Norge.

Ny salgssjef for lastebiler

MAN: MAN Truck & Bus Norge har ansatt Mikkel Lindquist (39) som ny Head of Sales for Truck-divisjonen.

Publisert Sist oppdatert

Lindquist har over 14 års erfaring innen salgsledelse fra personbilbransjen hvor han blant annet har jobbet hos BMW Group Norway, Volvo Cars Norway og Møller Bil Hvam. Nå skal han over i en ny rolle som salgssjef for lastebiler og har med seg erfaringer om hvordan markedet funger og ledererfaringer til MAN.

- Vi ønsker Mikkel velkommen som en del av vårt team. Hans erfaring fra personbilbransjen, kombinert med en innovativ tilnærming, gjør at han vil være rett person til å lede vårt salgsfokus fremover. Vi står overfor en svært spennende periode hos MAN Norge, hvor vi de neste årene flytter salgsfokuset mot nullutslippsteknologi. Dette krever en helt annen tilnærming til salgsarbeidet, og vi er overbeviste om at Mikkel vil bringe nye perspektiver og en fornyet energi inn i vårt salgsarbeid, sier Frank Nielsen, Country Manager for MAN Norge.

«MAN Performance Tour»

Som en del av sin nye rolle vil Mikkel fokusere på å støtte MANs selgere gjennom en rekke kundearrangementer under den landsdekkende «MAN Performance Tour», som nettopp har startet. Turneen gir kundene muligheten til å oppleve de nyeste teknologiene og innovasjonene fra MAN, inkludert de oppdaterte MY24 lastebilene med blant annet den speilfrie kameraløsningen MAN OptiView. Med på turneen vil MAN også ha varebilen, MAN TGE.

- Jeg er begeistret for å starte min reise hos MAN med «MAN Performance Tour». Det gir meg en unik mulighet til å møte våre kunder og støtte våre selgere på tvers av landet. Jeg ser frem til å være med på å spre kunnskap om våre nye lastebiler og styrke vår posisjon på markedet, uttaler Mikkel.

 

Powered by Labrador CMS